četvrtak, 13. travnja 2017.
Torta sa malinama i belom čokoladom
Sastojci manja mera:
500gr bele čokolade
200ml slatke pavlake
250gr mascarpone sira
10gr želatina
300gr malina
Priprema:
Pomešajte slatku pavlaku sa izlomljenom čokoladom pa stavite da se zagreva i otapa.
Želatin pomešajte sa 3 kašike vode.
Kad se čokolada otopila, ali da ne provri, dodajte želatin pa mešajte.
Ostavite da se prohladi, da ne bude baš vrelo, pa u toplo dodajte sir i izmešajte.
Uzmite manji kalup i stavite foliju pa stavite maline i nalijte krem.
Maline će se podići.
Ostavite bar 4-5h u frižideru da se stegne pa poslužite.
Ovu tortu možete dekorisati šlagom i dodati piškote.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Kućni poslovi koje nikako ne bi trebalo da radite u trudnoći
Bez obzira koliko se dobro osećate i što vaša trudnoća protiče u najboljem redu, postoje kućni poslovi koje bi za vreme iščekivanja naj...
-
Sastojci – 3 čaše od jogurta brašna – 1 čaša jogurta – 1 čaša ulja – ½ čaše šećera – 3 jaja – ½ limuna korica Način ...
-
Potrebno je: 5 soljica (od 150 ml) secera 4 soljice vode 3 soljice ulja 25 kasika brasna (500-550 g) 1 kesica praska za pecivo ...
-
Donosimo Vam nekoliko savjeta za tretiranje problema sa srcem! Ovi problemi se razlikuju i odnose se na uobičajne probleme kao što su...
Nema komentara:
Objavi komentar