subota, 25. ožujka 2017.
TJESTENINA SPREMLJENA NA ITALIJANSKI NAČIN...
POTREBNO:
500 g duguljaste tjestenine (spagetti ili sl.)
2 jaja
200 ml vrhnja za kuhanje
200 g suhe slanine ili pancete
150 g ribanog parmezana
sol, papar, vegeta, prstohvat češnjaka u granulama
PRIPREMA:
Tjesteninu skuhati al dente.
Na malo maslinovog ulja pržiti sitno sjeckanu slaninu.
U posebnoj zdjelici umutiti jaja sa parmezanom.
Kuhanu tjesteninu istresti na prženu slaninu, dodati vrhnje za kuhanje, dobro promiješati pa kada postane ravnomjerno vruće i kada tjestenina nakon 2-3 minute upije tekućinu iz vrhnja, dodati jaja sa parmezanom. Po želji začiniti solju, paprom ili vegetom. Dobro promiješati kako bi se jaja ravnomjerno rasporedila i sir otopio.
Poslužiti uz salatu po želji i čašu orošenog bijelog vina!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Kućni poslovi koje nikako ne bi trebalo da radite u trudnoći
Bez obzira koliko se dobro osećate i što vaša trudnoća protiče u najboljem redu, postoje kućni poslovi koje bi za vreme iščekivanja naj...
-
Sastojci – 3 čaše od jogurta brašna – 1 čaša jogurta – 1 čaša ulja – ½ čaše šećera – 3 jaja – ½ limuna korica Način ...
-
Potrebno je: 5 soljica (od 150 ml) secera 4 soljice vode 3 soljice ulja 25 kasika brasna (500-550 g) 1 kesica praska za pecivo ...
-
Donosimo Vam nekoliko savjeta za tretiranje problema sa srcem! Ovi problemi se razlikuju i odnose se na uobičajne probleme kao što su...
Nema komentara:
Objavi komentar