ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

UKUSAN I ZDRAV RUČAK: FAŠIRANE ŠNICLE SA TIKVICAMA! MORATE PROBATI





SASTOJCI
– 1 glavica luka
– 1 manja tikvica
– 500 g mešanog mlevenog mesa


 
– 2 kašike posnog sira
– 1 kašika prezli
– 3 kašike ulja
– 1 čen belog luka
– na vrh noža majčine dušice i ruzmarina
– prstohvat anisa u prahu
– so, biber


 
PRIPREMA
Luk naseći na kockice, a tikvicu sitno narendati, pa ih sve pomešati sa mesom,sirom, prezlama, pasiranim belim lukom i začinima.

Od smese oblikovati šnicle i pržiti ih na vrućem ulju oko 10 minuta.

Poslužiti uz pire krompir i svežu salatu ili uz bareno ili grilovano povrće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Kućni poslovi koje nikako ne bi trebalo da radite u trudnoći

Bez obzira koliko se dobro osećate i što vaša trudnoća protiče u najboljem redu, postoje kućni poslovi koje bi za vreme iščekivanja naj...