četvrtak, 9. ožujka 2017.
PROVERENO NAJBOLJI RECEPT ZA PALAČINKE KOJE OSTAJU MEKE I SUTRADAN!
SASTOJCI :
3 jaja,
2o kašika brašna,
1 L mleka,
1oo ml ulja,
prstohvat soli,
prstohvat sode bikarbone,
1 kašika šećera,
2 kesice vanilin šećera (2o gr).
PRIPREMA :
Tri jajeta razbijte u posudu u kojoj ćete mutiti testo. Dodajte šećer, sodu bikarbonu, so i vanil šećer. Odmah dodajte i brašno, ulje i mleko. Sve umutite mikserom da smesa bude penasta (ako to radite ručno rizikujete stvaranje grudvica). U dobro zagrejan tiganj za palačinke kutlačom sipajte pripremljenu smesu. Pecite palačinke sa svake strane nekoliko minuta. Filujte ih sa kremom ili džemom, po želji :).
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Kućni poslovi koje nikako ne bi trebalo da radite u trudnoći
Bez obzira koliko se dobro osećate i što vaša trudnoća protiče u najboljem redu, postoje kućni poslovi koje bi za vreme iščekivanja naj...
-
Sastojci – 3 čaše od jogurta brašna – 1 čaša jogurta – 1 čaša ulja – ½ čaše šećera – 3 jaja – ½ limuna korica Način ...
-
Potrebno je: 5 soljica (od 150 ml) secera 4 soljice vode 3 soljice ulja 25 kasika brasna (500-550 g) 1 kesica praska za pecivo ...
-
Donosimo Vam nekoliko savjeta za tretiranje problema sa srcem! Ovi problemi se razlikuju i odnose se na uobičajne probleme kao što su...
Nema komentara:
Objavi komentar